top of page

Massages

Body to body massage

Tantra Massage

Traditionele Thaise Massage

Deze erotische massage met de opbouwende kunst van erotiek zal u als man versteld doen staan wanneer u Isabella’s volmaakte vormen over uw volledig lichaam voelt glijden. Allereerst ontvoert zij u na een verfrissende douche in een weelde van genot en masseert zij alle spanningen in uw rug, schouders, billen en benen weg.

Na deze ontspannende sessie toont zij u haar indrukwekkend lichaam op een wel zeer sensuele manier en mag u kennis maken met de body to body massage. Iedere vezel van uw lichaam mag hier aan geloven en als u denkt dat het bijna niet meer beter kan volgt de finale van dit spektakel.

De masseuse gaat dan over tot een heerlijk happy end met een explosie van welbehagen… U zal niet kunnen wachten om dit een volgende keer mee te maken!

Een tantra massage is een erotische massage van het volledige lichaam met inbegrip van het geslachtsdeel. Het accent ligt hier bij de opbouw van innerlijke vitale energie wat leidt tot een vorm van seksuele spanning.

De tantra massage heeft als doel de spanning stilaan te verhogen zodat een grotere extase wordt bereikt.  Hierbij wordt extra aandacht geschonken aan de erogene zones van het lichaam.

Deze traditionele vorm van massage is goed voor de energiebanen van het lichaam. Er worden drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam opgeheven kunnen worden. Ook als u geen last heeft van deze klachten geeft de traditionele Thaise massage een heerlijke ontspanning.

couple-having-sex.jpg
tantra2_full-845x684.jpg
header.jpg

Al onze massages zijn inclusief Happy End, onze masseuses hebben geen kleren aan. 

Onze masseuses bieden u erotisch genot.

bottom of page